checking out

Ja nu var det dags för mig att försvinna igen.
Kommer sakna alla men jag vill ju samtidigt knyta band med nya kompisar (och killar ;) det kommer att blli kul att få ta en paus från storstockholm o´ch bara vara!
Fast nu ska jag till Orsa och där är det inte lika kul som det är i Lysekil, det närmaste man kommer till en kille är sandgustav. Och jag är mycket tveksam om han egentligen är en kille.
Jag ber och bönar för jag vill inte stiga upp kl.06:00 i en vecka igen, det tog på krafterna rejält.

Nu måste jag äta upp min yoghurt burk (min frukost) och dra, dom ropar till gaten (stavning?)
Dags för mig att sticka till Resort Orsa!

Kramar och pussar,
Barry

Tur och retur

Japp, nu är jag hemma igen men inte för länger eftersom att jag ska till orsa igen imorgon. Men jag ville bara säga hej till alla som läser min blo9gg (vilket är typ 3 st) Men jag har det jätte najs på lägrerna och det är bara för mig att kämpa på! LOve

sommarlov! <3

Hej,
Idag gick jag ut 7:an med blandade känslor. I ett helt år har jag kommit närmare min klass och knutit nya band med olika personer. Så idag näår jag höll på att knyta rosetten i mitt hår kom jag på en sak. Jag håller på att växa upp. Nästa fördelsedag då blir jag 15 (hjälp!) och nästa termin så går jag i 8:an. Med betyg dessutom! Och då finns inte en av mina älskade kvar. Du slutade och ville gå i Lilla Akademin. Men det respekterar jag eftersom att jag är din vän. Älskade vän, du är min.
Och alla de bra lärarna ska antingen bli bortkastade eller går i pension! Det blir bara typ 3 av mina lärare kvar :(
Jag vill verkligen att alla ska vara kvar!

Men jaja, nu får jag gråta lite mer senare.

Idag kommer min farmor och farfar till Sverige, vi ska hämta dem vid arlanda kl.15:00. Sen ska jag vara med dom så mycket som möjligt eftersom att jag ska på läger imorgon, vi drar till GÖTEBORG; LYSEKIL!
Så det blir inte så mkt bloggning på det nämaste tre veckorna. Tyvärr.
Hoppas att alla får ett jättehärligt sommarlov och att ingen skadar sig eller dör!

Älskar er alla<3

ni vet att ni älskar mig,
Barry

Utkast: Hej! Idag ...

Hej!
Idag var det ganska chill, vi började 9:30 med dans på gården, en av af's trditioner. Sen åt vi lunch och städade skåpen samt var med fadderbarnen. Vi spelade brännboll, det gick lite bättre idag än om man jämför med förra gången. Men sen åkte jag hem (vi slutade) och så fikade jag och mamma (MKT mysigt), vi käkade glass och sen köpte vi en kjol till mig. Den var jättefin!
Mamma hade också köpt en massa grejer till mina läger om jag ska till på fredag. Ja så nu kära bloggläsare så är det ine långt kvar tills det blir ett litet uppehåll i bloggen eftresom att jag ska på konståkningsläger i 3 veckor! Det ska bli jätte kul tycker jag, för man får träffa nya och gamla kompisar! Och så får man så klart träna som en galning!!!!

Ja fast jag åker inte förräns på fredag så det finns lite tid kvar!
Men nu har jag packat färdigt och lyssnat lite på musik, jag hittade den här på youtube och jag tycker att han som sjunger låten är jättesöt! Låten var också bra, han sjunger jätte fint. Han är typ 12 år så det är Mycket bra för honom.

Here it comes:
 

Visst var den bra! Sötis :D

Söndag 8 juni

Hej!
Ja idag var det bara lite träning och så, fast det blev utomhus eftersom att vi inte kom in i salen på sofia. Men det funkade iaf. Efter träningen åkte vi till siri med malin, louice och nicole och my! Det var jätte kul och vi låg ute och studtsade och solade. Malin glömde sin mobil sen när hon skulle gå, men vi lämnade den till henne.
Ja så nu sitter vi och kollar på 27 Dresses, det är min 3:dje gång.



NI vet att ni älskar mig,
Barry

Roligt :D

Jag vet inte varför det blev så stort men men.

Flinks första dag i frihet, fruktar Faluns hämnd

Preem-macken, Falun

Två tjejer ~23 har köpt sig varsin Dr Pepper att svalka sig med i värmen. På väg ut tappar den ena tjejen sin dricka så att den exploderar och det sprutar Dr Pepper överallt. En man ~30 som står med ryggen mot dem vänder sig om och skriker.
Mannen: VAD FAN GÖR DU?
Tjejen: Förlåt, jag råkade bara tappa min dricka.
Mannen: Jaha, jag trodde fan att du sköt mig!

Selektiv koll är såå 2009

Buss 179 mot Vällingby

Två överblonderade tjejer ~14 kliver på bussen, sätter sig ner och börjar prata högt.
Tjej 1: Asså Sara, jag har målat om mitt rum! Jag har typ målat blått!
Tjej 2: Men lilla gumman.. Blått är ju såååå 2008.
Det blir tyst en liten stund.
Tjej 1: Men det är ju 2008 nu.
Tjej 2: Men åååh! Vem håller koll på det... Allvarligt

Karlshamn

Två tjejer ~14 står och pratar. Tjej 1 har en Intersport-tröja med ett stort tryck som det står "Intersport" på.
Tjej 2: Ooh, vad snygg. Var har du köpt den?
Tjej 1: Jag vet inte, det var en present.

Ingen räknar med att bli happy av skolans meal

Buss, Kalmar

Två killar ~17 och ~18 sitter och pratar om framtida yrkesliv.
Kille 1: Vad vill du bli efter skolan? Mattelärare eller?
Kille 2: Ja, kanske det.
Kille 1 (eftertänksamt): Det är nog inte så lätt att vara lärare... man måste ju äta skolmaten.



Ja, det blev lite stort. Men dom är lite kul faktiskt.


Vilken dag!

Hej!
Ja det var nu 9 timmar sen jag bloggade sist. Det har hänt väldigt mycket sen sist, det blev faktiskt så att jag åkte till fjäderholmarma iaf. Så vi åkte till stan för att lämna Aisling på skansen, sen åkte vi till djurgården för att kolla tiderna på båtarna, då kom en båt och så hoppade vi på den. Det tog typ 20 minuter till ön. Ja som sagt var det bara jag och mamma som åkte till fjäderholmarna.
Vi kom dit, och sen åt vi. Mamma åt strömming, och jag åt eko pannkakor! Orginalt :D Sen skulle vi orientera oss till något som kallades "Lilla stranden", ja nog var den liten. Inte större än vårat  vardagsrum. Och dessutom var det sten. ENBART.
Ja så låg vi där och sola lite, doppade våra fötter i det fina vattnet, i skärgården. Men sen när vi skulle gå hem eller tillbaka till båten så bestämde sig havet för att ge oss en extra knuff hem. Jo det kom en JÄTTE VÅG och sköljde ner allt så allt blev blött. Och då menar jag BLÖTT! Mina skor blev fyllda. Yay :P
Så då gick vi och köpte glass och åkte hem till stockholm, djurgården. Sen så begav vi oss till sundbyberg för uppvisningen med dynamites. Det gick jättebra tycker jag, fast det var verkligen jätte litet. Inte så höga baskets blev det :D


Jaja, men det var nog allt för mig.
Ni vet att ni älskar mig,
Barry


Halluw!

Hej alla peoples!
 
Jag vet... Jag har inte den bästa uppdateringen men det funkar tycker jag. Fast jag lägger ändå upp ganska ofta,det finns ju dom dom inte skriver nått på flera veckor. Jaja.
Men idag är det sveriges nationaldag, och då ska diamonds och daises ha uppvising, det kommer bli jätte kul!!! Jag hoppas att det går bra för alla och att alla ger 100%! :D För jag kommer det! Men nu när det är så fint väder gör man ju allt för att bli brun och fin, men jag fattar inte riktigt för jag blir aldrig brun, eller ja nästan aldrig. Jag är blekt som ett spöke :(

Nu sa mamma att vi kanske skulle ut till fjäderholmarna med båten. Vart ligger det? Jag vet inte om jag orkar det. Menmen.

Ja, som jag sa i tidigare inlägg så ska min lilla syster sjunga, så hon ska sjunga på skansen idag, för hela kungafamiljen typ, men hon ska inte sjunga själv utan de ska sjunga i en kör. Det kommer låta jätte fint! Vi får hoppas på att hon har övat på sångtexten jag gav henne!

Ja men nu ska jag ut och njuta av det fina vädret! Jag har märkt att jag skriver ganska snabbt nu på datorn, förut var det liksom att det tog hundra år men nu går det fort. :D

ni vet att ni älskar mig,
Barry

Måndag 2 juni

Hej!
Idag var det måndag och vi började med idrott, ganska tråkigt faktiskt. Men i helgen vara det en massa lopp och det v ar jätte kul! På lördagen var vi på stockholm marathon och då skulle vi dela ut dextrosol. Jag åt i och för sig bara 1 men det var många som åt hela paket! Jag undrar om dom  har fått ont i magen. I söndags var det mini maran och det var också jättekul!
Min stackars mamma skar sig på morgonen och fick åka in till sjukhuset för att sy. 4 stygn blev det totalt. Älskar dig mamma. Ja, vi skulle iaf vara på stadion kl.7.50. Det var ganska okej, men jag var ju lite trött. Dagen var ganska stresseig men det löste sig till slut.
efter alla loppen var det dags för träning och då skulle vi övca på en massa uppvisningar och sedan köra gymnastik. sen hade vi fruktpaus. MMMm. Gott med banan!
Efter det så skulle vi bygga, och då fick jag tingvall som topp! (isabelle egentligen men nu kallas hon tingvall) Hon är så otroligt duktig tycker jag! BRA SÖTIS:D
Sen skulle jag vara topp, det gick ganska bra, men sen när jag skulle spinna så gick det super bra!! Frida och/eller Peikko sa att det var 1 1/2 varv! Bra tycker jag! :D
Men nu har jag försökt att lära min syrra den blomster tid nu kommer och det har inte gått så bra. Jag säger bara så här: hon är nog inte lika musik begåvad som jag :P
ne men det sluta  med att mamma kom ner och ville lyssna och sjunga lite :D och då fjanta sig aisling jätte mycket och då sa mamma sluta, och aisling började gråta och skrika på mamma. Stackars mamma. Ibland vill jag bara att aisling ska förstå att andra faktiskt existerar!!!!

Jaja, men nu ska jag ägna mig åt något annat!

Ni vet att ni älskar mig,
xoxo
Barry


RSS 2.0