Irriterad

hej.
En glad nyhet är att jag mår bättre nu. Och att jag har fått hela säsong 1 på gossipgirl och så ska jag till SANDRA och BILBO (hennes underbara hund) imorgon.
 
Vi hade matte prov idag och jag tror att det gick helt okej. :S Tror jag. Men jag fattar verkligen inte varför mitt nätverk på datorn bara väljer att inte fungera ibland. Det är liksom när man vill skriva som mest som det inte funkar. Så jag ska försöka lura min dator att jag inte vill skriva fast jag vill det! Smart va?
Jaja, jag ska gå nu. Sen ska jag träna.

Love
Barry


Evil eye

Kolla på den här!

Skit söt liten bebis!

HAHA skrattar varje gång!

26 maj

Hej!
Idag är det den 26 maj och det är snart sommarlov! jippie!
Ja, igår så var det träning med diamonds och då körde vi lite gymnastik och det gick väldigt bra för mig. Sen skulle vi bygga och då fick vi göra nått med crunch... KOmmer inte riktigt ihåg vad det var :P
Men sen fick jag vara topp och det var jättekul! Jag fick dra arabesk och lite annat men det gick bäst när jag körde arabesken (stavning).

Men idag så hade vi idrott och jag var inte med. Nått fel med min vad efter igår. hehe. Då skulle vi dansa fast först skulle vi springa men lelle var sjuk så vi hade dans istället. Det varkade gå bra för alla tror jag.


SANDRA HAR FÅTT SIN HUND ÄNTLIGEN!!!! Den heter Bilbo och det är en golden! SÖtast i världen :D
Men det har blivit strul i skolan idag igen, jag kan tydligen ine komma bort från alla problem. Får se om jag behöver hjälp men jag klarar mig med sandra tror jag :S
Hoppas att alla hade en skön dag med mycket sol!

Ni vet att ni älskar mig,
Barry

Ps. Här är en till jätte kul video som man bara måste se!

LOVEY!

Dynamites dagen :D

Hej!
Ledsen att jag inte skrivit på länge men mitt nätverk där uppe i min brors rum har varit lite skumt på sistone :S Men nu skriver jag iaf.
Idag var det dynamites dagen och jag kom dit typ kvart i ett, för att vi skulle samlas kl.13.
Det var jätte kul!!
Men jag dampar på det här tangent bordet(är vid den dåliga datorn) så jag tänker inte skriva mer tyvärr. Bilder kommer senare, får vi hoppas.


Här är en jättebra film som man bara måste se på!

Men keep andasing!

ni vet att ni älskar mig,
Barry

Underbar dag?

HEJ!!

Idag visade sig vara min turdag! Det började med att det gick väldigt bra på matten. Jag räknade på så snabbt som möjligt och hade alla rätt som jag kollade i facit! :D
Efter det hade vi franska och då var det mest lite chill tyckte jag. Vi skulle bara översätta några franska vykort... Skit enkelt!
Efter det hade vi FYSIK, och då skulle vi göra några experiment med STATISK ELEKTRICITET. Och då skulle vi ta på en sak och då stod vi på en neutraliserad pall. Sen RESTE sig håret! Det var skitkul!!!

Sen åt vi lunch och jag och siri och hillevi och lina satt vid ett bord för att  de andra ville inte lyssna på vårt CHEERTJAT :P Maten var helt okej tycker jag...
Sen hade vi So (vi ska ha redovisnig imorrn) och då skulle en kille (Axel) få 6 kronor om han RAPADE på oss.
EEWWW!!!!!!!!!!
Mem som tur var så kom vi undan honom. Med lite hjälp av Martin. Hehe : P
Efter det så var det biologi och vi skulle få tillbaka våra prov som vi gjorde nån gång, och jag fick 40 poäng av 44!!

Och det var väldigt bra för mig tycker jag.
Efter det hade vi musik och det var ganska kul. Vi sjunger Gospel, och det är ganska kul tycker jag.

Men sen så slutade vi och jag skulle vänta på Siri för att hon hade utvecklings samtal. Och vi skulle ju till träningen efferåt. Men det tog en HALVTIMME och det var jobbigt för ingen var kvar i skolan, bara stackar lilla mig : (

Sen åkte vi till ringen opch köpte morsdag presenter till min mamma. SEN åkte vi till träningen. Och då fick vi vänta jätte länge för att det var låst, och i dag var det ju då vi skulle få reda på om vi kom med i DIAMONDS eller inte.
JAg och siri var jätte nervösa.

Men jag ville bara säga att jag klarade en nästan HELT PARFEKT RONDAT FLICKIS helt själv!!!!! *STOLT*
Och så kom både jag och Siri in i diamonds, och Julia, emelie och isabelle! YES!
MEn nu ska jag fortsätta le med ett stort leende på läpparna för att jag har uppfyllt en dröm.

Fortsätt lev gött!

Ni vet att ni älskar mig,
Barry
image31

Juste här kommer en bild på en gräs bil som vi såg igår:
image32          image33

JAg kände på den!
Kramis

Åh NEJ!

HEj! Jag tror att jag har förstört min blogg... Jag kanske kan fixa det. Men ´man vet aldrig

Testing

Hej igen!
JAg skulle bara se om det alltid skulle bli så stort men det blev det inte!
Men då är allt som det ska.

Nu ska ni få se några rörande inlägg från devils mm.
 
ALEKS:
Hej tjejer nu tyckte jag att det var min tur att skriva i bloggen xD <3. Nu när alla skriver om att vi ska spiltras och så blir jag ledsen. Jag vet att det kommer att hända men jag vill inte. Jag älskar er allihopp och tanken av att vi snart kommer splittras får mig och gråta. Vi har liksom haft en lagkväll i Devils och då var inte ens alla i laget med än så jag tycker vi ska ha en innan vi splittras. Vi borde försöka hitta ett datum då alla kan, jag vet att det är svårt men vi kan ju försöka kan man inte strunta i te.x för en lagdag/kväll med DEVILS 07/08.
Vi ses imorgon på try outerna. Lycka till Erika det kommer gå jättebra med Dragons.
Puss & Kram Aleks

Nicole:

Alla underbara minnen med er.. jag vet inte vart jag ska börja. Först och främst vill jag tacka er allihoppa, för ett helt fantastiskt år med er tjejer. Ni har fått mig och må så mycket bättre. Det var vi som startade laget. Vi är dem första. Minnerna med er kommer alltid att finnas i mitt hjärta, alltid. Nu börjar tårarna bara rinna för på lördag, då vet vi vilka som går kvar, och vilka som inte gör. Men det är inte bara därför. Nej utan också för att ni är dem underbaraste vännerna jag har. Ni är dem som betyder absolut mest för mig. Vad skulle jag ha tagit mig till utan er vid min sida? Alla ni är unika, men ändå lika underbara på sitt sätt. Att man kan vara så olika men ändå ''klicka'', det är otroligt. Tjejer lyssna på mig, jag älskar er med hela mitt hjärta och jag önskar det var vi föralltid. Men tyvärr har man inte alltid 3 önskningar som kommer att gå i uppfyllelse. Men jag lovar att om jag hade det så skulle det första jag önskade vara att vi inte skulle splittras. Jag kan inte ta upp alla minnen med er, för det skulle ta flera timmar, och då skulle ingen orka läsa denhär texten. Det kanske inte någon gör nu heller. Men det ända jag vill är att ni ska förstå hur mycket ni verkligen betyder för mig. Louice & Malin, ni ställer alltid upp. Tack för allt. Jag älskar er verkligen, jag vill aldrig, aldrig sluta ha er som coaches. För ni är verkligen så himla underbara. Ni har alltid ett léende på läpparna varje gång vi har satt programmet och på DM när vi hade kört klart, när vi började gråta glädjetårar för att vi hade satt programmet så fint. Så såg man på er hur glada ni faktiskt var. Och man såg att ni var stolta över det lag ni hade coachat och det betyder så mycket för oss, ni förstår inte. Varje gång ni skrattar & är glada på träningarna blir vi på glatt humör.
Det jag försöker säga här är att ni betyder verkligen något för mig. Jag älskar er, Sofiaflickorna Dynamite Devils <3


FATTA VILKA ENGÀGERADE LAGKOMPISAR JAG HAR!! Jag vill aldrig förlora er devils!

Ni vet att ni älskar mig,
Barry
image30

Bloggens Nya ansikte

Hej!
Ni har jag fixat hela dagen eller inte riktigt så länge, kanske en timme eller så, med min blogg och dens design! Så här blev resultatet, hoppas att ni gillade det!

Nu ska jag snart åka till diamonds tryout, och då ska jag ge allt eftersom att det här med cheerleading är nått som jag vill. Jag ska bli bra på det och jag ska inte ge upp. Det har jag lovat mig själv.
Jag kan knappt bärga mig tills tryoute men jag mår inte sådär jätte bra.

Sen måste jag kolla om mina kompisar i skolan har kollat in låten på youtube. Den är så stört bra!

Nu vill jag att alla som läser detta ska ta ett djupt andetag och tänka på allt ni håller kärt.
Gör det för din egen skull.

Ni vet att ni älskar mig.
Barry
image29



Eran moder talar


mina djävulsbarn.
ni har fått mig att gråta massa denna eftermiddag. har inte varit inne på denna blogg på år och dar men så tipsade nicole om att jag skulle gå in och läsa lite, vilket jag gjorde.

ni är så fina mina djävular. Vi ska fixa en lagkväll(med föreldrar) och ha så trevligt, längtar är vad jag gör. men jag och louice tänkte att alla skulle få sluta skolan, eller nej tar tillbaka de, jag och louice tänkte få sluta i skolan för ni slutar så sent va? för vi slutar 4-5 juni.

iallfall, ni ska veta att detta år har varit underbart mina barn, jag har fått känna på alla känslor man kan ha. ibland har jag varit sur och skrikig, ibland skrattig och lycklig, men allra oftast har jag varit stolt. Det är underbart att ha 28 ögon kikandes på en medan man står och ska lära er nya saker eller när man ska skälla på er, ni kommer själva förstå hur underbar känsla det är den dagen ni själva blir tränare för yngre tjejer om ni nu blir der villsäga.

snart är det ett nytt år och jag vill att alla lovar mig att kämpa så hårt, vilket lag man än går i till hösten. Det är inställningen som gör allting, det är inställningen som gör en till en bra cheerleader som ni alla redan är och ni kommer bli ännu bättre cheerleaders om ni fortsätter och kämpa som ni har gjort detta  år.

ni kommer alltid vara mina favvosar, ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. för ni var mina första tjejer som tränare. ni kommer alltid finnas i mitt minne och det är jag glad över för ni är sådanna underbar guldstenar som man inte vill glömma, jag som tränare till er tjejer vill alltid komma ihåg detta år med er tjejer.

vill tacka er mina underbara barn för detta år, det har varit underbart, louice vill tacka dig med som har varit en dunderbar partner till mig.

ni finns inristade i mitt hjärta devils0708!!
pussar och kramar //coach malin,
massa hjärtepussar och djävulskramar på er också!


Jag Älskar ER<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
image73
Roses are red
Violets are blue
You taught us how to fly
And now i'm gonna cry

Love,
Barry

Nu börjar tårarna rinna igen... :'(

Hej!

Jag ska bara sätta på lite insprirations musik så kommer allt att flyta på. Vänta lite...

SÅ.
Med hela mitt hjärta skriver jag det här; Det behöver man inte ens tänka på eftersom att jag gjort det de senaste inläggen.
Coach Malin och Louice... Vart ska jag börja?
Vi tar det från början. Första träningen var ett minne för livet. Ni kom på mitt smeknamn som har följt med mig till skolan till och med. Barry. Ni lät mig vara topp för första gången och ni var där för oss som mammor. Men utan att ni tänkte på det så planterade ni små frön i våra hjärtan som skulle växa tills vi var redo att Flyga iväg över solens ljus. Vi i devils har haft mycket att lära oss och jag kommer första gången vi tränade i frans. Det var damm råttor överallt, kommer ni ihåg?
Till julen förlorade vi en blomma i vår rabatt men vi kämpade på. Vi klarade oss till Dm. Efter programmet så grät ni. Ni var vekliga mammor som var villiga att lära oss at flyga. Vi flög på Dm.

Trots att vi inte klarade oss til Sm/Rm så planterade ni nytt hopp inom oss. Internationella. Det var en chans att få visa upp oss för världen och lära dem hur man flyger.

Jag kommer ihåg den träningen då jag gjorde nått med foten. Ni var tvungna att vara med mig i två timmar, men ni tog hand om mig som riktga mammor. Ni skojade så jag skulle glömma smärtan. Ni köpte till och med mat till mig. Jag ber åter igen om tack. Ni tog hand om mig.
Som min mamma.

Men hur blir det sen när ni inte finns där? Det blir ingenting. För att ni finns redan planterade i DEVILS HJÄRTAN
Lik en fågel som svävar över jorden. Lärde ni oss att acceptera att lärdom om kärlek och hopp finns planterade i våra hjärtan.
Jag kommer att så dem vidare så länge jag lever genom små handlingar som nästan är osynliga och obetydliga. Men det är de handlingarna som för oss närmare varandra.


Tack igen, Mina Mammor!

Coach Malin och Coach Louice <3

Den här blomman är för er;
image22
Lik en blomma på dagen hon sår sina frön,
sluter sig sedan på natten för att skydda hennes allt.
Åter igen öppnar hon sig för att hjälpa jorden och sina barn.
Vår moder äro er.

Ni vet att ni älskar mig,
er alldeles egna och öppna Barry


För tro, hopp och kärlek!
image23Devils 0708
Louice                                                                                                                                                                                   Malin

Idé

Hej!
Jag kom på en sak! Att... På de tre senaste inläggen så har jag lagt in en bild på en blomma :P Egentligen ville jag att ni skulle undra varför men nu säger jag det! Åhh va spännande!

Jo det är så att eftersom att devils har hjälpt mig att börja om på nytt så ville jag framhäva det med en växande blomma. Vår vänskap planterades med ett litet frö i början av terminen och har nu blommat ut och är redo för att plantera om oss på nya ställen. Men blomman ville att vi skulle se att bara en liten sak så som en motgång kan förändra vårt sett att se varandra.
Till exempel så börjar vår jord att må dåligt. Och vi har börjat inse det nu så vi gör allt vi kan för att inte hoppet ska brinna ut och jorden dö.
Vi ska lova varandra att fortsätta plantera nya blommor. Jag planterar min här:
image20
Vi har kämpat även om våra motgångar varit stora och små. Vi ger aldrig upp! Det är en lärdom man inte kan värdera högre. Det är vad ni mina kära devils har lärt mig!
Motgångar blir framgångar!
Det är mitt nya motto :D

Jag hoppas att ni alla får en inblick i mitt hjärta för jag kommer fortsätta skriva (gråtiga) inlägg tills jag inte lever längre eftersom att jag har börjat tänka på det jag har istället för det jag vill ha och inte har. Jag har börjat förstå äkta vänskap och hur det faktiskt är det finaste man kan uppleva. Jag har börjat förstå att man måste göra vissa uppoffringar för att få det bättre. Jag har börjat förstå att drömmar inte är verklighet men att man gärna får drömma.
Jag har börjat förstå mig själv.

Vi är blommor, låt oss växa!
Vi är jordens barn.
Låt oss växa, vi blir starka!
Vi kan allt!

Se, utan hopp hade jag aldrig kunnat klara av att varje träning komma oh vara glad! Det jag börjat inse är att man kan börja bli gladare om man har vänner att stödja sig på om man har ont eller behöver support.
Ni är min klippa som jag har lutat mig på allt för länge. Jag vet inte vad jag ska säga...
Om jag ändå kunde få vara med er hela tiden, eller att vi kunde ses i våra tankar när vi ville.
Men det kan jag redan, för ni finns i mitt hjärta hela tiden och har en plats där förevigt.

Ni har förändrat min synvinkel på livet på ett positivt sätt. Som jag skrev i min dikt:


"You all helped me trough, without you, where would I be?

A blessing and a treasure is what you all are to me

You are great persons with great advice to lend

I just want you all to know that you are wonderful friends


Have I changed you? You've changed me a great deal

You've let me be who I am and tell you how I feel

The best thing ever was finding friend just like you all

Who listens and talks to me, you make each day seem new"

Jag undrar verkligen om alla förstår hur mycket ni betyder för mig.
Men ni är allt och lite till in my heart.

Blommorna säger att vi ska leva vårt liv som vi vill, men att vi ska ta vara på våra vänner och familjen. Det är det som vi vinner på här i livet!

Nu är det tyvärr slut på mitt långa inlägg som jag än en gång ska avsluta med en blomma, eftersom att jag planterar ny vänskap och kärlek med varje blomma som blir planterad.

Ni vet att ni älskar mig,
Barry
image21
Vitt för ofläckad vänskap <3


Skolan

Hej!
Jag har kommit hem från skolan nu och har det kul (märk min ironi) här hemma. Skolan började med gympa och det skulle varit ultimate frisbee men det var inte det för att instruktören kunde inte komma eftersom att han hade ett eget liv så det blev fotboll istället... Okej tänkte jag (gillar inte fotboll men jag kör det i a f) men sen blev det brännboll och jag absolut avskyr brännboll!! Så jag pajade (inte med flit) när jag var den sista som skulle slå för att jag hade sprungit så snabbt. Alla var utbrända för utom jag :D:D
så jag träffade inte bollen och jag slår vad om att alla vart värsta sura på mig :(
Men men ....

Så nu ska jag göra läxor eller åtmistone så ska jag läsa igenom min engelska.

Kommentera skit mycket för det är så kul att läsa det!!

Ni vet att ni älskar mig,
Barry
image19

Efter Tryout

Hej!
Bemötades av många kramar idag på träningen. Tack devils!
Ja... Vad ska man säga... Tryouten gick helt okej. Jag klarade flickis på tunn matta med en pass (lite skraj) och den här gången fick jag bygga lite men mest som framperson. Jag vill verkligen försöka vara topp men jag vågar inte fråga, jag är en lite fegis, för jag tror att jag kan använda mina skills på konståkningen (om jag ska spinna tex) men jag kanske är för tung eller för lång eller för biffig, vem vet?
Men nu tycker jag att det är dags för mig att fokusera på att komma in i diamonds och att kunna flickis helt själv. Det är mitt mål för i år. Men om jag inte kommer in i diamonds så har jag Mitt kära lag devils att skönt och relaxat återvända till. Med alla kompisar som man ska lära känna:D

Nu ska jag nog inte blogga mer för idag , men imorgon är en ny dag

Ni vet att ni älskar mig,
Barry
image18

Tro, hopp och kärlek

Hej,
Jag ville bara säga att alla i mitt lag är det som betyder mest för mig just nu (och kompisarna i skolan) ni hjälpte mig att inse att jag mådde dåligt av honom och att jag inte var värd honom, att jag var värd något mer. Egentligen kunde jag inte inse varför jag inte fattat det förut.
Ni hjälpte mig, ni ruskade om mig och sa att det var dags att vakna. Det ni gjorde var ovärdeligt, dyrare än allt på denna jord tillsammans.
Jag mår bättre nu och ser allt på den positiva sidan, men ibland faller jag tillbaka in i den hemska nattens dröm då allt målas med den blodiga sanningen.
 Alla borde vara värda en andra chans och det han gjorde mot mig och andra är inte okej. Jag ville men kunde inte. Det var som om mina ord aldrig kom längre än till mina tankar. Hans andra chans var inte tillgänglig. Den fanns inte längre.
Ni var mitt ljus, mitt mål. Jag undrar vad som hade hänt om jag inte varit hos er den onsdagen, om inte malin och louice hade pratat med mig och om inte ni hade funnits vid min sida och hållit om min hand. Med största möda skrev jag allt på papper och bara så att ni vet så är det svårt för mig att tacka er för det var så viktigt för mig.
Det finns inte tillräckligt med ord i världen för att tacka er.

Jag önskade att ni kunde få vetat vad exact han hade gjort men det är så tungt för mig, det finns ingen som kan sätta pris på det.

Devils var en liten bit kol i mitt hjärta som slipades till en diamant. Jag gråter nät jag tänker på er, på de underbara minnen vi har haft och på alla hinder vi klarat igenom tillsammans. Jag vill inte spola tillbaka tiden för att det går inte att uppleva det igen det som vi haft. Ett band, en känsla som vi alla har är starkare än allt och vi klarar allt, bara vi är tillsammans.

Ni förstår inte hur mycket jag längtar efter er i skolan. Som tur är så har jag Siri och Mikan som jag kan söka tröst hos under dagen lopp, de kan väcka mig ur den hemska drömmen som jagar mig och torterar mig med hemska inbillningar.
Nu när jag tänker på det så inser jag att allt som jag hade trott en gång blivit krossat av en falsk dröm.  Det som jag befarade kom in men när jag var som svagast, i mina tankar. Det slog till och förvred allt som jag någonsin hållt fast vid, men ni kämpade med mig.

Ni är mina ädelstenar, ni kommer alltid finnas i mitt hjärta och det är inte bara något jag säger utan det är sant.

Devils 0708 <3
Tårarna som vi fällt tillsammans är kristaller på sjtärnhimlen som inte kommer slockna.
Allas kramar finns hos mig
Barry
511858-17

cheerbarry.blogg.se

Hej!
Jag försöker komma på en rubrik til det här men det går inte så bra. Får tänka medans jag skriver...
Idag är det näst sista tryouten med Diamonds, och jag är peppad som f*n. (får inte svära för brush) Ja du sa det!!
Men jag hoppas att jag får antingen hålla på med gymnastik eller bygga fast helst både och, för allt är kul tycker jag!
Det är söndag så det är ganska trist här hemma. Pappa gjorde värsta stora frukosten för att han trodde att det var Mors Dag idag. Där ser man var jag har fått min IQ i från :P
Men nu ska jag forsätta att surfa runt lite på nätet... Det funkar äntligen (asså nätverket)

ni vet att ni älskar mig,
Barry

I Made It

Hej! JAg är fett stolt över mig själv för att jag klarade FLICKIS helt själv! MAn äger liksom! Mycket peppad inför imorrn! :D LOve


Ni vet att ni älskar mig,
Barry


it's over

Hej.
Jag har inte bloggat på länge för att det är mycket som har hänt (ni i devils vet nog om). Så det har jag försökt att reda ut men det har bara blivit värre och slutade ganska hemskt. Egentligen förstår jag inte vad som har hänt för att allt har gått så snabbt. Men nu är det över med både det ena och det andra. Så jag tackar alla i devils och Louice och Malin för erat stöd, det behövdes verkligen! Broshan, vad skulle jag vara utan dig? Och så klart min katt Grynet.
Men jag står med båda fötterna i marken igen och är redo för nya utmaningar och äventyr!

Ni vet att ni älskar mig,
Barry

(gossip girl) HIHI

Att man orkar

Hej.
Idag är/var det tisdag. Det skulle ha blivit en bra dag men den blev bara sämre och sämre för varje timme. Det enda som var positivt var att de flesta tyckte att min frisyr var fin. Jag fick reda på en massa hemska saker.
Jag har funderat och undrat över en sak som förändrats och jag vet inte vad som hänt. Nu vet jag och gör allt för att samla mod för att överleva, men nu ska jag fokusera på annat.

Imorgon är det bollturnering och jag ska spela fotboll. Jag önskar verkligen att bror vore där. Jag hade behövt hans stöd. Shit jag börjar deppa ihop igen. Ursäkta : (
Men nu såg jag precis på desperate housewives och det är verkligen jätte spännande. Längtar till nästa tisdag redan. Tryouten gick helt okej men jag önskade att jag kunde koncentrerat mig mer.
 Men nu ska jag sova:)
Godnatt!
XOXO
Barry


Kul

Hej!
Va kul att mina bilder är så omtyckta! Jag ser dem lite överallt! Det är jätte kul för mig och jag hoppas att ni tycker om dom. Säg till om  ni vill ha fler för jag har många på lager
 Förresten så har jag klippt mig och resultatet kommer här:
image16
JAg vart ganska nöjd!¨
XOXO
Barry

Shoppa

hej!
Idag köpte jag lite kläder när jag var i Täby C.
image14 image15
Tunika från BikBok                                                   jeans från BikBok
Hoppas att det var fint!

XOXO
Barry

Min outfit

Hej!
Idag hade jag på mig det här:
511858-12
Tröjan: Zara kids
Kjolen: ICHI
Sen hade jag också på mig ett par leggings från HM.
Hoppas det var fint!
XOXO
Barry

Dagens kvälls-sammanfattning

Hej!
 Nu har jag kommit hem från middagen som vi åt på en thailändsk resturang inne i stan. Det var jättegod mat! Jag tog något med kyckling och risnudlar och jordnötter... Det var väldigt gott!
Så efter det så åkte vi hem. Sen gick jag till Maries för att lämna ett par skor till William. Och nu sitter jag här och skriver (eller kanske inte när du läser det men).

Imorgon har vi idrott, då ska vi spela amerikansk fotboll, en fortsättning från förra veckan men eftersom jag inte var där så blir det första gåmgen för mig. Men min idrottslärare sa att jag var så duktig att jag skulle klara det utan några problem alltså att lära mig men jag kan nog det redan.
Min stackars bror spelade en match (som jag sa tidigare tror jag) och fick ett skott på låret så nu har han ett fotbolls avtryck på låret och det ser ganska kul ut (HAHA Skadeglad?) . Men han fick låna mitt liniment så det skulle kännas bättre eller åtminstone lukta bättre!

 Men jag såg en spansk film igår (och i fredags) som heter Pans Labyrint (EL LABNTO DEL FAUNO på spanska)511858-11Den var mycket bra och lite grose (stavning?) tycker jag. Men jag kan rekommendera den om ni ser med en kompis som inte blir lättskrämd (typ som jag).

MEn,men
Det var allt för denna gång!
<XOXO>
Barry

Gympa

hej!
JAg ville bara fråga alla er som tror sig vara smarta, hur stavar man gympa?

Min Outfit

Min Outfit
Ja, det här hade jag på mig idag:
T-shirten från Old Navy (fick den av kusin)
Shortsen från HM (fick av mamma)
<XOXO>
Barry


Söndag 11/5

Heej!
Idag är det söndag och det är soligt ute! JAg vaknade 8.25 för jag skulle på näst sista isträningen idag :( det kommer nog inte bli så farligt att inte ha is eftersom att jag knappt åkt på 2 månader men jag kommer sakna alla kompisar! Fast i och försig så har man ju lägrerna att längta efter!
EFter en privat träning så åkte vi och handlade mat och sedan åkte vi med båten och åt lunch. Vi kom precis hem och snart ska jag kanske på fotbolls match som min lillebror ska spela. Det blir säkert jättebra.
Jaa, planerna för imorgon är inte så många, kanske ska klippa mig men vill inte bli för exalterad eftersom att det säkert kommer bli ändringar. Måste plugga till en franska diagnos också som vi ska ha på tisdag.

Men jag har tänkt på en sak... Att jag har nog blivit smittad av alla modebloggar för jag känner för att lägga in en bild på vad jag hade på mig idag.. Men jag gör det iaf! Om ni bryr er ens en gång.
XOXO
Barry

Siri

Siri
Det var superkul när Siri och jag dampade i rulltrappan! ehe.. Tog nåra galna kort men det här är en av mina favoriter :D Love u siri

Sötaste

                                          Sötaste
Hehe! En relativt gammal bild som jag hittade!  Dis is Da Devils (Kul va?)

Arabesk

511858-7
Isabelles snygga arabesk! den är jättefin gumman! Fortsätt så :D

Elli (loppet)

511858-6
Elli Gör en Cradle! (frida är Bak)

511858-5

511858-5
Vår duktiga Isabelle! Suveränt jobbat med allt nytt allihopa!

Bilder från Loppet (dock inte alla, har 100 st)

Bilder från Loppet (dock inte alla, har 100 st)Här är bara en bild av mina 150 st. Men jag orkar inte lägga upp fler just nu ;P

Let's Walk/ SpringCross

HEJSAN! Idag var det jättefint väder och jag hade jättekul för jag var med dynamites (eller ja några av dem) nästan hela dagen!! Det var superkul! Vi skulle samlas kl. 9 och sedan skulle vi åka till våran kontroll. Men vi tappade bort oss så att vi hittade inte riktigt... Sen så kom vi fram till en äng och där så började vi bygga och det var kul för att alla skulle prova på olika positioner! Elli var BAS! och Frida var BAKPERSON!  det var så komiskt! Jag har några bilder som jag ska lägga upp.. Men jag blev jätte röd överallt och kommer förmodligen bli fruktansvärt brun (hoppas jag) Så jobbade vi på i hettan. Sen så när allt var slut så samlade vi in alla PET-flaskor (miljövänliga hihi) Och pantade dem! Vi fick 97 kr!! Det räckte till varsin glass på ica. ;D Ja sen så åkte vi till stranden och nu så sitter jag frmför datorn.. Men nu måste jag kila!
KRAMISAR
XOXO
Berry

mobil bloggar igen:D

hejsan alla trottatrotts! jag villlrvillor bara saga hrjhej och godnatt

 (gammalt)

Sammanfattning

Hej alla glada (och sura)!
Förlåt igen att jag inte skrivit på länge men jag måste samla mig för allt. Men nu ska jag sammanfatta allt som hänt under tiden...
I tisdags hade vi konsert med skolan och det tvingade mig att hoppa över cheerleadingen med diamonds (sista träningen innan SM) men det gick ganska bra tycker jag. Det var lite långtråkigt med att stå still hela tiden men det får man tåla ibland :P
Sen på onsdagen hade vi Sång på Gården ( en av Af's traditioner) Och så slutade vi efter fysiken... Egentligen hade vi inte matte men jag gick på den för jag visste inte det men men... Vi var bara 5 personer där då : ( Efter skolan så kom Siri hem till mig och vi åkte till Mörby C med mamma och så provade jag bokstavligen alla klänningar (med size XS) i affären! Min favorit köpte vi inte : ( Sen åt vi lunch. Taco bar blev det.
Efter cheeleadingen så åkte jag hem till siri och sov över och då såg vi Förtrollad! den är så bra! :D Ja sen kommer jag inte ihåg vad  vi gjorde... Sen åkte vi till SM I BORÅS!!
 
Så det slutade med att placeringarna blev så här:
Daisies = 3
Malmgren = 1
Dragons = 4
Devils = 6
Diamonds = 4
Vicky = 5
Cheer- X = 1
Dolphins = 3
Förhoppningsvis glömde jag inte något lag!

Så nu är det bara att forsätta att plugga till mitt stora BIOLOGI förhör imorgon!
XOXO
Berry


torsdag tråkiga torsdag :(

Hejsan,
Idag efter att jag hade kommit hem från siri så blev det tråkigt. Jag skulle bara Packa men sen så kom jag på att jag skulle fixa med min mobil! Så då hitttade jag några bilder som jag laddade över. Så jag ska bara fixa lite  till sen kan ni få se dom!
XOXO
Berry

RSS 2.0